Oyster Mouse

OysterMouse & OysterMouse wireless

Oyster Mouse kan bruges uanset om man bruger højre eller venstre hånd.Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. OysterMouse har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design. Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej.

Variation og forskellig håndstilling i musearbejdet minimere betydeligt chancerne for at få musearm og andre følgeskader. Det er netop hvad OysterMouse tilbyder.
Med en OysterMouse, så er det slut med at skulle skifte musen ud for at sidde varieret, eller have flere mus tilsluttet for at opnå andre håndstillinger, eller skulle investere i flere mus som alligevel aldrig bliver tilsluttet eller brugt. Alt det man burde gøre og huske på i løbet af hverdagen ved længere varende musebrug, det ligger alt sammen lige til med en OysterMouse. OysterMouse byder på venstre klik og højre klik på hver sin side af et scrollhjul samt en knap med dobbelt venstre klik ved blot et tryk til tommelfingeren. Ved lillefingeren findes to knapper med "kopier" & "sæt ind" (copy/paste til windows).

OysterMouse 

art. nr. DE4270

Pris kr. 1.449,-

Kr. 1.811,25 inkl. moms

OysterMouse wireless

art. nr. DE4427

Pris kr. 1.519,-

Kr. 1.898,75 inkl. moms