Barmouse

BarMouse

  • 9-knappers mus med ulige knapfunktioner til at lægge ind/veksle imellem (kopier- og indsætfunktionerne er preinstalleret, men kan kobles fra)
  • Mulighed for at anvende ekstern mus samtidig, selv venstrestillet mus kan kobles til
  • Ekstern mus kan kobles ind i forgreningskontakten på ledningen, dermed ligger den eksterne mus' ledning ikke i vejen på skrivebordet
  • Knappernes design forebygger mekanisk slitage og forlænger produktets levetid

Arbejdsstilling (Undgå musearm)

Når du arbejder med en BarMouse, sidder man med arme ned langs kroppen og hænderne centreret nær den forreste del af kroppen, i den såkaldte ”comfort zone”. Med en BarMouse undgås færre statiske bevægelser, end det normalt er påkrævet, når man benytter en almindelig håndholdt computer mus. BarMouse giver en optimal afslappet og centreret kropsholdning, hvilket er den mest effektive måde at undgå musearm/museskader på, også kaldet - RSI (der er selvfølgelig også den mulighed, at man stopper helt med at bruge computer mus). Den patentanmeldte BarMouse, giver brugeren en korrekt og afslappende arbejdsstilling fra start.

Håndstillingen på BarMouse er helt unik kontra andre ergonomiske mus, de byder nemlig på markedets mest kompakte betjeningspanel med utrolig tætsiddende håndledsstøtter, hvilket giver optimal aflastning til arme og hænder ved brug af musen og tastaturet.

En BarMouse placeres i forlængelse af dit tastatur, så rullestangen samt betjeningspanelet kommer til at ligge lige under mellemrumstangenten på dit tastatur og midt mellem dine hænder – altså meget let tilgængeligt og helt naturligt. Musens udformning og brug giver automatisk en god ergonomisk udgangsposition, som betegnes som en ergonomisk korrekt arbejdsstilling med mus.

BarMouse 7 knaps ergonomisk mus

BarMouse, sort

art. BAR-7S

Pris kr. 1.895,-

kr. 2.368,75 inkl. moms

BarMouse Slim med bred håndledsstøtte, 7 knaps ergonomisk mus

BarMouse Slim

art. SLIM-S

Pris kr. 1.995,-

kr. 2.493,75 inkl. moms